petak, 8. svibnja 2015.

Izbori za predstavnika/cu poljske nacionalne manjine Grada Zagreba 31.5.2015.

Vlada Republike Hrvatske raspisala je izbore za predstavnike i vijeća nacionalnih manjina, koji će se održati u nedjelju 31. svibnja 2015. godine.

Pripadnici poljske nacionalne manjine državljani Republike Hrvatske s prebivalište u Gradu Zagrebu tog će dana birati svog predstavnika/predstavnicu.

Pozivamo sve pripadnike poljske nacionalne manjine da na web stranici https://biraci.gov.hr/RegistarBiraca/ (KLIKNI) ili osobno u Gradskom uredu za opću upravu na Trgu Francuske Republike 15 provjere jesu li upisani u popis birača kao pripadnici poljske nacionalne manjine. Radno vrijeme ureda je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15:30, a utorkom i četvrtkom od 8 do 18 sati.

Zahtjevi za ispravak ili dopunu podataka u registru birača mogu se podnositi do 20. svibnja 2015. godine.Osobe koje se neće nalaziti na popisu birača pripadnika poljske nacionalnih manjina na dan izbora neće moći sudjelovati u glasovanju.

Detalji o izborima nalaze se na OVDJE. Informaciju o biračkim mjestima na području Grada Zagreba objavit ćemo u tjednu prije izbora.